onsdag 23. september 2009

Nå har Ask vært hos oss i snart fire uker. Det har vært spennende uker for oss alle sammen. Ask er en hund som det er lett å elske. Han er snill og god, lydig, leken, lett å glede og utrolig søt. = )
Han har ikke vært så begeistret for at vi måtte reise på jobb. Der har vi virkelig hatt en liten utfordring. Men nå ser det ut til at han kanskje har begynt å roe seg litt.
Det er godt å endelig har fått en hund i huset som vi kan ha med på tur. Ask elsker å springe i skog og mark. Søndag var vi i Venabygdsfjellet i flere timer. Det var en sliten, men meget fornøyd hund som la seg den kvelden. Så det blir mange fine turer med den gutten. =)
Han har truffet mange dyr på slike turer. Elg, rådyr, rev... I går traff han på en grevling som prøvde å tøffe seg. Men Ask jaget den laaangt av gårde inn i skogen. Trur vel han var litt stolt når han kom tilbake = )
Så slik går dagene.... Mat, kos, tur og lek. Så hvis no bare den stor-katta kunne elske han like høyt som han elsker henne hadde familiefreden vært komplett = D

9 kommentarer:

Marianne sa...

Sååå koselig å lese om Ask!!! Kan tenke meg han jagde grevlingen ja, tøff som han er..Godt å høre at alt står bra til, og at både dere og Ask trivest sammen!! Katten blir vel fornøyd etter hvert, men det går vel bedre med lillepusen?

Nøve sa...

Veldig bra at dere oppdaterer oss litt. Vi har blitt så glad i denna gutten gjennom blogging og hundetreff. Han er en helt spesiell fin fyr, han Ask.
Kos dere!

Nina og Bonnie sa...

Så gøy å høre at alt står bra til med Ask. Håper dere har tid til å fortsette å oppdatere oss inni mellom?

Gry og Millis blogg sa...

Dette var gøy å lese om!! Så godt å høre at Ask begynner å slå seg til ro og at dere har så stor glede av hverandre. Som Nøve skriver så har vi blitt glad i ham gjennom hundetreff og blogging. Det er en fantastisk fyr dere har fått i hus. Lykke til videre alle sammen og så håper jeg også på flere oppdateringer:o)

Elisabeth sa...

Ask og lillepusen ( heretter kalt Sammy ;) har funnet tonen. Det hender at de ligger sammen i kurven, rygg mot rygg =)Sammy får til og med hente mat ut av skåla til Ask uten at han sier noe. Men Sofi er enda veldig reservert. Ask kan til nød få lukte på henne,men hun stoler ikke enda helt på han.

Marianne sa...

Så fint bilde av Ask i profilen!!
Han er dypt savnet her, men jeg håper at dere får like mye ut av Asks kjærlighet som det vi fikk!!
Han er jo en katte elsker den gutten, så det ordner seg nok med pus..er jo litt moro å få følge vennskapet deres!

snorredimma sa...

Så fint at Ask endelig begynner å finne seg til rette og slå seg til ro hos dere! Vi kjenner litt til den gutten, og har vært så heldige å dele 14 dager med han i sommer. Han var hos oss da Marianne og Kevin var på ferie. Glad for alle oppdateringer om Ask, og bilder...mange bilder...;-)

Gi Ask en liten nuss på snuta fra oss!! ;o))

Dixie sa...

Så kjekt å høre at det går fint med Ask, og at han begynner å synes det er greit å være alene hjemme! :)

Katten kommer han nok til å bli god venn med etter hvert, så glad som det virker som han er i katter!

Merete sa...

Livet er mye mye rikere med hund i huset, det kommer nok gammelkatta også til å erfare etterhvert - selv om hun velger (å markere posisjon med?) å være en smule reservert. Ønsker dere en flott høst. Hilsen fra Benita og
Merete.