tirsdag 6. oktober 2009

På jobb

I dag er Ask med meg på jobb. Vi sitter på svartjenseten å svarer telefoner. Så hvis det er noen kunder som ikke er helt enkel hadde jeg tenkt å la Ask snakke med dem = D Men den hunden er jo snill som et lam så han skal vel ikke skremme noen. = ) Også har han en tendens til å smelte hjerter, så alle er jo så hjertens glad for å se han. Nå ligger han under bordet å sover ut etter en runde med kos på magen.... den kosehunden ;o)

7 kommentarer:

Marianne sa...

Magekoseren Ask ja! Så koseligt at han får være med på jobb, tenker han trives bedre med det, en å være hjemme alene i et bur!....Håper det kommer noen bilder ettehvert!

Gi han en bamsekos fra meg da!

Elisabeth sa...

Buret har vi gitt opp. Han brøt seg ut hver eneste gang. Nå ligg han på vaskerommet med tilgang til å sitte i vinduet å se ut. Vi har prøvd han ut, og han bjeffer litt med det samme vi drar men så er det stille igjen. Ikke er han stressa eller peser når vi kommer hjem. Han er aldri hjemme en hel uke. 2 maks 3 dager alene. Ellers har vi hjemmekontor eller han får være med på jobb når vi har mulighet til det. Det er best slik i starten så får vi heller se etterhvert hva det blir til.

Bamsekosen er overbringt :o)

Marianne sa...

Så lenge han opfører seg på vaskerommet 0g ikke "spiser" det opp, så er jo det en mye bedre plass en buret!..Han venner seg nok til det, og etterhvert vil han kose seg der.

Nina og Bonnie sa...

For meg høres det ut som Ask har det som plommen i egget. Dette har jo gått så bra. :o)

Nøve sa...

Godt å høre hvordan Ask har det!!!

Luna sa...

kjekt å høre hvordan det går med ask ja! :)

Inger`s blogg sa...

Så fint å koselig å høre det går så bra med kosegutten Ask, å dere trives sammen.