søndag 18. juli 2010

En søndagstur

I dag var vi på tur til en plass som heter Neversjøen. En tre timers tur på grus og gjennom skog. Til tider var det ganske vått så vi var glad vi hadde på oss skikkelige tursko.
Vi hadde akkurat startet da vi traff på noen sauer. Og disse var jammen ikke særlig skvetten av seg. Og det var selvfølgelig Ask de var interessert i, som vanlig. Det er nemlig ikke første gang Ask trekker til seg sauer. Trur han har et godt lag med dem :o) I alle fall var de frampå å ville hilse litt på han. Ask er absolutt ikke urolig når han skal hilse på, ingen bjeffing eller knurring.
Han er så søt når han nærmer seg mora med all sin respekt. :o)

Han får komme bort til henne for å lukte litt ekstra, og han er så forsiktig.


Og så får hun komme nær han. Det er virkelig nærkontakt mellom disse to. Et rørende øyeblikk.
Til slutt må vi forlate disse sauene å gå videre. Vi kommer da omsider til Neversjøen. En ganske idyllisk plass. Her kan man grille, bade og kose seg.


Om det ikke bare hadde vært for at en del mennesker er noen STORE søppel-svin. Dette var det som møtt oss. Søppel, søppel, søppel. Vi bestemte oss til slutt for at vi ville rydde opp der før vi gikk. 5 engangsgriller, juice pakker, plast og papir. Vi fylte halve tursekken med søppel etter andre folk som ikke tar ansvar. Knurrr, man kan bli så f.......... >:(

Ryddig og pent igjen.


Et tappert forsøk på å hypnotisere Liesette slik at hun skulle gi matpakka si til han. Godt forsøk, men dengang ei :o)


Vi hadde en flott tur som selvfølgelig var mye mer enn sauer og søppel, men det var det i denne omgang :o)
Avslutter med noen stemningsfulle skyer over Neversjøen.
Soo long, til neste gang :o)


4 kommentarer:

Irén sa...

Wow! Helt imponert når jeg ser Ask med sauene! Koselig også :-) Balder går helt bananas i bilen bare vi kjører forbi sauer... Uff, uff!

Masse flotte bilder av en nydelig tur. Men hellandussen for noen griser som ikke hadde ryddet opp etter seg. Skamme seg!!! Men så flinke dere var da. Det ble jo helt strøkent igjen :-)

Fortsatt god sommer!

Hilsen Balder og matmor Irén :-)

snorredimma sa...

Jeg kan ikke la være å undres over hvor vakker Ask har blitt. Syns han har fått så flott pels og syns tegningene hans har blitt mer framtredende i ansiktet. Skjønne, gutten...

Det er deilig med tur i skog og mark, men syns det er dårlig folkeskikk å ikke rydde opp etter seg....så må faktisk andre ta det ansvaret..fysj!

Kan du ikke sette inn flere bilder av Ask??? Please....:-)))(Du har jo fått deg speilrefleks, så jeg tipper at du har masse bilder av go'gutten på lur...)

Elisabeth sa...

Ok. Neste innlegg skal bare være bilder av Ask.:o)

Isakstua sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott tur :-) Draumur har nok ikke fått det samme "laget" med sauer. Han er nok mer på hugget... Ikke noe sauekos når vi er på tur nei. Enten bjeffing eller totalt uinteressert..Fortsatt god sommer til dere....
Og flotte bilder forresten :-)