tirsdag 31. august 2010

Et år har gått

I går var det nøyaktig 1 år siden Ask flytta til oss. Vi har hatt et herlig år sammen med denne go-gutten. Alltid glad, ivrig, kosete og lekne Ask :o) Det har ikke vært et minutt av dette året at vi noen gang har angret på telefonsamtalen med Marianne som til slutt gjorde oss til lykkelige eiere av en islender. Selv ikke i de første ukene, hvor vi slet med tilpassing, streifet tanken på at dette orket vi ikke, det var aldri et tema.


Så dette var det første året av maaange år. :o)




Disse bildene er de første bildene som er tatt av Ask hos oss. Liggende på rygg, klar til kos, som alltids :o)



Jammen har han forandret seg.





3 kommentarer:

Marianne sa...

Tenk et helt år Ask..og det går fremdeles ike en dag uten at vi tenker på deg du herlige gutt!! Så glad for at du har gitt Elisabeth og Liesett det de ønsket seg!!!

snorredimma sa...

Guri, så fort tiden går! Syntes ikke det er lenge siden han var her på sommerferie hos oss...

Men hvis jeg får lov til å skryte: Dere har gitt Ask verdens beste hjem! jeg kan ikke få sagt det mange ganger nok - han har blitt så fin og det lyser på alle bildene dere tar av han at han har det veeeeldig godt!

Er det ikke vidunderlig å ha en islenderi huset!! Jeg vil ha både en og to ot tre og...nei, nå må jeg stoppe! hehe...

Elisabeth sa...

Takk skal du ha for skryten, slikt er alltids koselig. Ask er en hund som er veldig lett å elske. Og så lenge han får tilfredsstile behovene sine, som mat, masse tur, kos, lek, ligge på fange, lov til å tigge i blandt, være sammen med andre hunder og oss, svømme etter pinner, utforske skogen osv :o) så er han en meget lykkelig hund. Det som gjør han mest glad er når vi skal på jobb om morgen, og han vet han må bli igjen hjemme, men vi allikevel tar fram båndet for at han skal få være med på jobb. DA skal jeg si han går i ring med hopp og sprett. Disse øyeblikkene er så deilig, å kunne glede han slik.
Og selvfølgelig skulle man gjerne hatt en islender til i huset. Disse herlige skapningene :o)