onsdag 12. mai 2010

I disse dager er det nøyaktig 2 år siden vi flyttet fra nord og ned til Lillehammer.
Husker så godt da vi reiste, da var det enda en del sne og litt vinter i lufta i nord. Rundt Trøndelag områdene møtte vi våren. Der hadde trærne fått knopper og "musører". Da vi passerte Dombås følte vi at nå hadde vi møtt sommeren. Det ble varmere, og vi kunne lukte at våronna var i full gang :o) Vi var veldig fasinert av å ha opplevd tre årstider på vår tur nedover.
Da vi var kommet fram til der vi skulle bo, var det kjempe varmt og deilig. Flyttemannskapet svetta så det silte når flyttelasset ble båret ut av bilen. I det hele tatt, VELDIG varmt :o)
Dette var da i de aller første dagene i mai. Og skal si det er kontraster fra i år. Sommeren lar jammen vente på seg denne gangen. Det virker som alt står stille. Og hadde det ikke vært for regnet forrige natt hadde det vel knappt vært knopper på trærne. SÅ NÅ VIL JEG HA SOMMER!
Det er jo bare "litt" nedovertur når det lille som hadde spiret i hagen var dekket av rim i morres.
Vakkert, men absolutt ikke nødvendig! :o)









2 kommentarer:

Marianne sa...

Så vi som skal ligge i lavo på ringebu bør ta med oss godt med ulltøy altså!!??
Vel, dere får trøste dere med at rimet ligger tykt her også hver morgen..bilene må skrapes og gradstokken viser blåe tall!! Brrr!
Så på værmeldingen at de meldte mellom 12 og 17 pluss hos dere..men det er vel regnet som drar med seg varmegradene!

Elisabeth sa...

Det er nok regnet, ja. Sjekka på yr i dag at det kommer masssse regn i morra :o( Men det kan jo hende yr tar feil, og at det blir strålende sol i stede :o)