mandag 10. mai 2010

Søndagstur

Hadde oss en lang og fin søndagstur til et vann som heter Demmtjern. Turen tok oss nesten 5 timer, så dit gikk den søndagen. :o) Ikke så allerværst vær, men det ble litt små-kaldt når vi satte oss ned.
Lagde oss et lite bål som vi alle tre hadde stor glede av.

Ask kan vel sitte å stirre utover vannet i lang tid. Hmmm, kan det være fugler han ser etter :o) Ved dette tjernet var han på tur ut mot ei gås, som IKKE lot seg bekymre av en hund.

Og hvis han ikke stirrer utover vannet, er han ute i vannet.



Ser nesten ut som treet har fått nese :o)

Vi gikk også forbi en bevers teritorrium. Masse felte trær, og noen som Herr Bever hadde etterlatt som kunsverk.

"Hvor kan den beveren ha gjort av seg"




Kvart på sju i morres måtte jeg ut å fange noen av nattas regndråper.

4 kommentarer:

Marianne sa...

For en herlig tur da....Ask elsker jo å bade!! Gleder oss masse til å besøke dere på torsdag..Vi reiser hjemmefra nokså tideligt så er vel hos dere mellom 15 og 17 en gang.

Anne-Liss sa...

Fine Ask, flotte bilder. Så Ask skal få besøk av Marianne & Co ? Det blir jo spennende å se hvordan han reagerer. Han har vel ikke sett dem siden han flyttet, eller?
Håper dere skriver om møtet i bloggen.
Lykke til !!

Elisabeth sa...

Ja, Ask er bade-gutt :o) Ikke like begeistret når han må i badekaret for en dusj, men han finner seg i det stilletiende. Vi gleder oss også til dere kommer. Vi er virkelig spent på hvordan Ask skal reagere. Dette er jo første gangen etter at han flyttet til oss.
Og SELVFØLGELIG kommer det til å bli et lite blogginnlegg om det :o)

Dixie sa...

Ser ut som Ask liker seg godt i vannet, ja! :) Dixie bare vasser, hun, og dusje - det nekter hun! Da spreller hun og hyler alt hun kan... ;)

Det blir spennende å høre om hvordan Ask reagerer på besøk av Marianne og familien! :) Gleder meg til innlegg om det! :)