fredag 14. mai 2010

Tusen takk for besøket :o)

Nå har besøket vårt reist videre til Frya leir på islandshund treff. For de som ikke har fått det med seg så har vi hatt besøk av Marianne, Kevin, Aleksander, Embla og Draumur. Vi var så spente i går da de skulle komme. Hadde virkelig gledet oss til å se hvordan Ask skulle reagere.
På forhånd hadde vi avtalt å treffes ved et jorde rett ved oss slik at hundene skulle få springe litt energi ut av kroppen. Og da Marianne kom ut av bilen å ropte på Ask kom han som et pil springende. Det var virkelig rørende å se hvordan han reagerte på å se dem igjen. Om han husket dem vet man jo ikke, men man kan tru at det kanskje ble rørt i et minne hos han. Ask ble i alle fall glad. Etter å ha satt lillebroren sin litt på plass et par ganger var han klar til å vise de to nyankommne mulighetene på det store jordet.


Vi hadde en kjempefin langtur i går kveld hvor Ask startet med å vise seg fra sin "beste" side. Vi ble nemlig stående en stund i skogen å rope og plystre på han før han endelig bestemte seg for å komme. (her skulle vi imponere med lydig hund, så bestemmer han seg for å stikke av, den fillebikkja :o)

Ellers gikk tiden med til hundeprat, god mat, hundene, hundeprat, koselig frokost, hundeprat, kose med hundene, gå morrastur med hundene og litt hundeprat :o))))) Utrolig hvor mye man kan prate om de hundene :o)

Her har vi samlet trekløveren.
Vi har egentlig aldri tenkt på det, men Ask er faktisk blitt stor. Når vi fikk se han sammen med de andre virket han som en "rugg" i forhold til. Stor og kraftig.
Brødrene Nærleiken








"Å, Ask, du har en slik deilig aftershave"

"Du er nok min, ja"





Avslutter med et bilde av den store sjarmøren. Denne gutten skal nok smelte noen hjerter på sin vei. Masse lykke til hos din nye familie, Draumur. Håper vi kan få holde litt kontakt med deg.
Tusen takk for besøket Marianne, Kevin og Aleksander.
Dere er alltids velkommen igjen.





13 kommentarer:

Nina og Charlie sa...

Dette var absolutt et koselig besøk. Tipper Kevin var rørt over møte med Ask. :)

Så fint å se hundene så flinke å ligge ved siden av hverandre. De er lydige alle sammen. :)

Nøve sa...

Tenkte på Kevin jeg også... Tror han kanskje grua seg mer enn han gleda seg, enda han vet Ask har det kjempebra hos dere. Men Ask har satt sine spor, og det er lett å forstå for alle som har møtt ham.
Hva er det med disse islendingene?? Draumur er jo helt spesiell han også! Det blir fint å kunne følge ham videre på blogg :o)

God helg!

Dixie sa...

Så koselig det høres ut som dere hadde det! :D Det var sikkert kjekt for Ask og Embla også å møte hverandre igjen etter så lang tid! :) Så flinke og lydige de er, alle tre, som kan ligge sååå fint ved siden av hverandre og bli tatt bilde av! Det er ikke like lett å få Dixie til å være så lydig rundt andre hunder... ;)

T :-) sa...

Nøve: hva det er med disse islendingen?? rasen selvfølgelig!!!!!! :-)))))))

Det måtte være mosomt å se møtet mellom Ask og sørlendingene :-)Ingen ting er som å se på en lykkelig islending og hans velkomst og han kjente dem garantert igjen :-)

snorredimma sa...

Ja, gjett om det sikkert var gjensynsglede mellom Ask og hans "gamle" familie. At Ask har det godt, det har jeg jo både sett og hørt.

Det var kjempe-koseligå treffe dere på Frya, alle tre, og Ask har jammen vokst seg til å bli en flott hannhund. Masse deilig pels, og like god!!

Marianne sa...

Ja det var et kjempe koseligt besøk!! Vi stor koste oss...Er så gøy å få treffe godgutten igjen å se hvor utroligt godt han har det!!
Var bra at dere også kom til frya, da fikk dere sett noen flere islendere også!! Til neste år må dere være med hele helga dere og!!

Vardegjengen sa...

Jøss, så utrolig nydelig Ask er. :-)

Elisabeth sa...

Frya var en liten opplevelse for oss som var der første gang. Det var så mange hunder man måtte se på kort tid. Nesten så man ikke klarte å sortere det skikkelig før man var på tur hjem igjen. Blei nok litt overveldet der ja :o)Spørs om det kan bli ei hel helg neste gang :o)

Marianne sa...

Tror det er planlagt 1 til 5 juni neste gang..Så skikkelig langhelg da!!

Lene sa...

Herregud kor fin islandsk hundan er :) Kanskje jeg må kidnappe han Ask litt :) Du vet mamma, bare lukke opp bildøra, vente til hunden hoppe inni, lukke igjen og late som ingeting og kjøre :)

Elisabeth sa...

Jada, sikkert, Lene. Han går aldri inn i fremmede biler ;o)

Lene sa...

Joda, skal lokke han med lille jenta mi Chevy :) Hun er så sjarmerende at han hopper nok rett inn :)

Nøve sa...

Håper alt er bra med dere. Fantastisk fin rosefilm! Takk for ett vakkert øyeblikk.