lørdag 12. desember 2009


Det er deilig å nyte dagslyset i helgene siden det er mørkt når vi drar på jobb og mørkt når vi kommer hjem. Så i dag har vi vært på en lengere tur i skogen. Men varm sjokolade og pepperkaker i sekken la vi veien mot et fint vann vi visste om. Ask var tydelig glad for å gå på en ny plass med nye lukter og inntrykk. Mange elgspor som han kunne gå med nesen i :o) Vel fremme, fant vi oss en fin plass under et stort tre. Vannet var nesten helt frossent, og himmelen var i pastell farger. I all ro og fred kunne vi nyte vår medbragt "godis" til både to og firbente. Men det var bare til Ask oppdaget musa. For under et uthus som også stod der, var det tydelig ei eller flere mus som hadde tatt bo. Ask gjorde sitt ytterste for å prøve å komme seg til den. Han lokket (piping), truet (knurret) og kjeftet (bjeffet) på den stakkars musa, men ingenting hjalp. Han prøvde å hente den ut med å krype under, men dengang ei. Da han ble så frustrert at han prøvde å rive huset ned (bite løs panel og isolasjon) måtte vi gå derfra. Så den stakkars musa slapp fra det med livet i behold. Dog muligens døv, men i livet :o)


Har lagt ved en liten video-snutt som dere kan nyte. Husk lyd! :o)


1 kommentar:

Marianne sa...

HAHA..tenker den musa er DØV ja!! Typisk islender dette her!! Bare husk at visst Ask får lov til å bjeffe, så kommer han til å BJEFFE!
Han så forresten skikkelig fin ut nå, med fluffy pels og rene farger..Så kjekt at dere har snø da..vi har frost nå og sol på dagene..men vi håper det laver ned til jul!..Ha en fortsatt fin uke!!