torsdag 3. desember 2009


Det var en veldig glad Ask som kom i hundehagen i dag. Etter å ha stått ved bilen å vurdert situasjonen litt var han ikke sen om å springe fram til grinda. Han ga virkelig uttrykk for at dette var noe han likte. Det var hopp og sprett sammen med Bella og Bellman. Denne gangen var det absolutt ikke vanskelig å dra fra han. Han la ikke engang merke til at jeg gikk. :o)


Nå er vinteren kommet hit til Lillehammer også. Ut på tur i minus 11 er noe man bare må venne seg til . Brrrrr.... Vi har hatt fullmåne og sne på bakken. Virkelig vakkert. Ask har skjegg når vi kommer inn fra tur, sne og is hengende under haka. :o) Kulda ser ikke ut til å plage han noe særlig. Han måtte til og med ut i Mjøsa med beina en dag før vi fikk stoppa han. Det lå jo mange pinna der som han syns han måtte hente. :o)
Legger ut et bilde som er tatt på en av våre tåketurer. Det er en helt spesiell stemning i slik tåke. Helt stille......




4 kommentarer:

Marianne sa...

Tydelig at Ask stor koser seg i hundehagen! Så bra at dere fant ut av det!
Ja han Ask er kjent for å svømme mellom isflakan , så ingen frysepinne han der nei...
Utroligt flott bilde dere har tatt..her er det også snø..men som sørlandet er, så varer den nok ikke særlig lenge!
Kos og klem til Ask fra alle oss!

Anne-Liss sa...

Vakkert bilde !!!
Så fint at Ask koser seg i hundehagen, høres ut som en genial løsning det der. Tenker han er trett og fornøyd når han kommer hjem igjen.
Ser i forrige innlegg at Ask har fått seg en venn, han liker nok det han som er vant til både andre hunder og katt i huset fra før.

Anne-Liss sa...

For et vakkert bilde !!
Så fint at Ask koser seg i hundehagen, høres ut som en genial løsning det der :-) Tenker han er både fornøyd og trett når han kommer hjem.
Så i forrige innlegg at Ask hadde fått seg en venn, han er nok glad for det han som er vant til både andre hunder og katt fra før.

snorredimma sa...

Kjempe-lurt å ha Ask i hundehagen - ble nok godt mottatt av Ask, ja. Det bildet du har tatt er gør-fint. Deilig med vinter - da blir kveldene liksom lysere igjen. Og det er jo bare å kle seg godt når man skal på tur i -11 grader!!:-)

Venter på snø'n her, også. Den "stakk innom" for et par dager siden, men har nå regna helt bort igjen. Ikke har vi blå dager lenger heller...sukk

Fortsatt GOD HELG!