tirsdag 30. november 2010

Hos øyenlegen

Ask måtte til øyenlegen i går etter å ha gått med røde øyne en stund. Og det var en skikkelig undersøkelse han måtte igjennom. Øyenlegen dro fram det ene apperatet etter det andre, og Ask ble mer og mer skeptisk. Men han gikk utrulig nok rolig med på all undersøkelse. Det ble sjekket både forran og bak øyet, målt trykk i øyet, kikket både på kryss og tvers i alle baua og kanta. Konklusjonen var at han nok mest sannsynlig hadde betennelse på øynene. Så da kom Ask hjem med et lite mini-apotek i posen.
Han hadde fått MASSE skryt over hvor flink han var. Øyenlegen hadde syns det var fryd å jobbe med en slik flink og rolig hund. Det eneste han hadde fått var litt bedøvelse på øynene, og en rolig og trygg matmor som holdt rundt han når det ble som mest skummelt. Hvilken flink hund vi har! :-D
Så nå blir det ikke tur i hundehagen i morgen. Ask har forresten gått fra annen hver uke til hver uke. De trenger masse med han, bla bjeffing som han har hatt en tendens til når han har vært der. Han tilbringer dagen med 8 andre hunder, så da har det lett for å ta av. Men nå må han være hjemme til betennelsen er borte. Han har fått beskjed om ingen lange turer, og i hverfall ikke i vind. Så da blir det å late og rolige dager forran peien til alt er normalt igjen. Og i mellomtiden skal vi dryppe øynene og tygge medisin. :-)

7 kommentarer:

Marianne sa...

Huff da! Stakkars Ask!! Hvorfor hadde han fått betennelse tro? Pga, vind og kulde eller? Håper det snart går over igjen..God berding Ask!!

Irén T. A. Færevaag sa...

Uff og uff, ikke noe kjekt dette! Spør om vi vet det med Balder og skade på øyet... Men flinke er disse gutta våre: bare skryt å få hos dyrlegen :-)

Riktig god bedring til Ask! Balder boffer en medfølende go'hilsen :-)

Anne-Liss sa...

Uff da !! Det hørtes ikke godt ut . Håper han snart blir frisk så han kan kose seg i snøen igjen!!

Isakstua sa...

uff da, hørtes ikke godt ut... Draumur sender en "god bedring" hilsen...
Draumur synes det er fryktelig kjedelig at matmor ikke er mobil om dagen... Men ligger lojal og venter på at noe morsomt skal skje :-)

Marianne sa...

Går det bedre med godgutten nå?

Elisabeth sa...

Joda, det går veldig bra med Ask. Rødheten er blitt adskillig bedre. Han er så flink når vi skal dryppe øynene. Setter seg pent ned med åpne øyne, trenger ikke tvinge han. Tablettene tar han selv å tygger. Prakteksemplar av en hund dette. Syns jeg kan skryte av han :o)

Ildri sa...

Hei
Fant bloggen din via en quilteblogg. Flott hund du har...Jeg har også en islender (tispe) på 13 år...en utrolig morsom hunderase...
Hilsen Ildri