torsdag 7. januar 2010

AAAAAUUUUUUU..........!!!!!!!

Stakkars, stakkars Ask...... Han har vært i et lite oppgjør med ei "venninne" i barnehagen i dag. Denne frøkna trudde hun skulle få være sjef. Ask hadde funnet seg i det noen ganger, men i dag fikk han nok. Nå skulle han jammen ta igjen. Men denne gutten er jo som kjent ingen sloss-kjempe. Så det hele endt med at han ble bitt i foten. Han begynte å blø, men det var heldigvis ikke dypt. Såret ble renset, og beskjed fra vetrinær om å komme hvis det ikke ble bra om noen dager. Det hele endte med at han fikk masse ekstra kos og omsorg. Fikk til og med ligge inne i sofaen forran peisen. Noen han sikkert sjøl mente han fortjente. :o)
Så nå er han hjemme med massssse ekstra pleie og omsorg. Man må ha det litt ekstra oppmerkomhet når man har vondt i foten sin. Og denne gutten har det vondt, bare se på han..... Stakkars..... ;o)
Sammy har vært plaget med sår i ørene uten at vetrinæren helt har visst hva det kommer av. Nå har han fått medisin igjen som han skal ta to ganger om dagen, heldigvis synes han :o) For han virkelig ELSKER medisinen sin. Han kommer som et lyn hver gang han ser at vi kommer med medisin-sprøyta. Nam, nam...

Syns vi kunne trenge et bilde som varmer i denne kalde vinterstid. God fyr på peisen er deilig det.






5 kommentarer:

Marianne sa...

Stakkars Ask altsåååååå! Gullgutten.MEN det er bra at han ikke lar damene herse med han! han er jo tross alt en voksen mann nå!

Og stakkars pusen også..elller heldige pusen som får deilig medisin...Dere har litt å gjøre da. Håper det ikke blir noe betennelse i såret til Ask.
God bedring , til begge to!!

Nøve sa...

Stakkars gogutt'n, det ser fryyyktelig vondt ut å være ham nå. God bedring, håper det ikke tar altfor lang tid!

Merete sa...

Artige bilda, du er flink til å fange rette øyeblikkene. Godt for et stakkars hannkjønn med masse kos og omsorg når man er skada og har det frøøøøktelig fælt, ikke sant? Herlig flammebilde også, forresten. God bedring. Kos og trøsteklem fra Benita & co.

Gry og Millis blogg sa...

Herlige bilder du har tatt.

Stakkars liten Ask, håper han blir fort frisk igjen:o)

Hans sa...

Ganske bra timing på "auuuuu-bildet", enten hadde han vondt veeeeeldig lenge - eller så har du tydeligvis vært på rett sted til rett tid.

Spesielt, men utrolig gøyalt og bra!