mandag 11. januar 2010

Sammy og Sofi

Sammy kom til oss ikke så veldig lenge før Ask flytta inn. Så på kort tid fikk Sofi to nye venner hun skulle vende seg til. Til å begynne med var hun veeeldig reservert, men med tiden har hun mykna en del opp. Sammy er bare 7 mnd, og glad i å leke. Og siden Ask leker så røfft er det Sofi som er blitt det naturlige jakt-objekt. Sammy jakter på Sofi, og hun må stakkars "bære over" med ungdommen. Men hun syns nok det er morsomt når han springer etter henne gjennom stua, for så å kaste seg over henne slik at de ruller bortover som en stor ball. Når Sammy har fotballkamp med seg selv nede i gangen, eller han må bade leke-musa si i Ask sin vannskål, sitter Sofi i trappa å "lurer" nysgjerrig på han mellom trinnene. Så hun er ikke så kul som hun prøver å virke. Innerst inne banker et mykt kattehjerte for sine to nye venner. :o)

Slik kan disse to nyte en hvil sammen mellom slagene. Ikke ofte vi ser dem slik, men det hender.
Så hvor er Ask når disse to styrer som værst?? Jo, han følger nøye med på at alt går rett for seg. At ikke den ene blir for hardhendt med den andre eller det bråkes for mye. Og så snart han reiser seg og går mot dem skvetter de hver sin vei. En fin fredsmegler :o)


4 kommentarer:

Marianne sa...

Herlige pelsballer!! kjempe gøy å høre om hvordan de leker sammen.Gamlingene pleier nå å mykne litt når det kommer ferskinger i hus!!

Å Ask er vel overlykkelig over at han har 2 gode kattesøsken han kan kose seg med!

Bente Bergli Karlsen sa...

Så koselig å lese om Ask og kattene. Også alle de fine bildene da... Han er jo så skjønn! Mylos hilser interessert og sender han et vennlig lite boff ;-)

Elisabeth sa...

Så hyggelig å finne en hilsen fra deg også, Bente. Klart Aske-gutten vår er sjønn :o) Han er virkelig storsjarmør. Hils Mylos å si at at hun kommer nok til å ende opp med knust hjerte om hun vil satse på denne karen. Det er nok for sent for romantikk, dessverre. Men han sender en vennlig boff tilbake :o)

Bente Bergli Karlsen sa...

Ja, er det ikke typisk? All of the good one are taken... ;-)